Mercedes-Benz CLS trece prin mâinile celor de la Prior Design

Limuzina germană Mercedes-Benz CLS oferă un design aparte, dar se pare că unii proprietari de CLS nu se mulţumesc cu atât şi apelează la diferite case de tuning pentru a le personaliza maşinile. De exemplu, merg la Prior Design pentru a le înnegri CLS-urile.

Mercedes-Benz CLS trece prin mâinile celor de la Prior Design Mercedes-Benz CLS trece prin mâinile celor de la Prior Design

Mercedes-Benz CLS exprimă multă eleganţă, dar unii proprietari vor să îmbine, cumva, eleganţa cu sportivitatea, aşa că apelează la specialişti în tuning pentru a le îndeplini dorinţele.

Una dintre casele de tuning care oferă un plus de sportivitate pentru Mercedes-Benz CLS este Prior Design. Nemţii de la Prior au creat un pachet stilistic care include un spoiler faţă redesenat, praguri laterale, un spoiler spate cu difuzor de aer încorporat, extensii pentru aripile din faţă, un eleron pentru capota portbagajului şi prize de aer pentru capotă. Toate aceste componente sunt fabricate din Dura-Flex FRP (plastic ranforsat cu fibre).

Dacă nu e suficient, Prior Design mai are un as în mânecă, sub forma unei folii de negru mat care transformă CLS-ul într-un fel de mitralieră pe patru roţi.

Fără folia de negru mat, pachetul germanilor costă nici mai mult, nici mai puţin de 7.347 de euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.