Mercedes-Benz Viano, transformat într-o dubă de 1 milion de euro. VIDEO

Nişte băieţi din Germania au avut o idee strălucită să ia un Mercedes-Benz Viano şi să-l transforme într-un adevărat birou pe roţi. Rezultatul: o dubă de un milion de euro.

Mercedes-Benz Viano, transformat într-o dubă de 1 milion de euro. VIDEO Mercedes-Benz Viano, transformat într-o dubă de 1 milion de euro. VIDEO

Atelierul german Klassen a creat o limuzină-birou-pe-patru-roţi bazată pe un Mercedes-Benz Viano. Şi rezultatul e cu adevărat impresionant, fiindcă în interior găsim scaune preluate de pe S-Class (aşa că poţi fi sigur că pasagerii vor călători în confort suprem), mai multe televizoare şi multă, foarte multă piele.

Nu mi-ar fi ruşine să mă plimb în aşa ceva, sincer

Totul e comandat electronic cu ajutorul unei aplicaţii pentru dispozitivele cu sistemul de operare iOS – de la fotolii şi până la mesele care ies din ascunzătoarea lor la o simplă apăsare de buton (virtual).

I se zice „Nessie”

În cazul în care nu ai văzut asta deja, nemţii de la Klassen au lungit considerabil monovolumul Mercedes-Benz, astfel că patronii de companii petroliere care călătoresc în spate au parte de foarte mult spaţiu de desfăşurare.

Munca se plăteşte, mai ales atunci când e făcută de meşteri germani iscusiţi, aşa că preţul unei astfel de limuzine este de un milion de euro.  

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.