Mustang, Camaro şi Challenger convertite în Japonia

Japonezii au un mod aparte de a-şi manifesta viziunile artistice, iar asta duce la creaţii puţin controversate. Zi-ne ce părere ai de acestea.

Mustang, Camaro şi Challenger convertite în Japonia Mustang, Camaro şi Challenger convertite în Japonia

Încă nu ştim dacă renumitul stil Bōsōzoku a suferit o metamorfoză în timp sau dacă ceea ce vedem acum în Tokyo este o subcultură nouă, însă mesajul pare să rămână acelaşi: nu suntem ca toţi ceilalţi

Mulţumită canalului de YouTube Steve's POV avem şansa să aruncăm câte o privire scurtă în stilul de viaţă al entuziaştilor auto japonezi. În scurta incrusiune de mai jos vei găsi câteva exemplare pur americane, modificate à la Japonia - în acelaşi stil în care au fost modificate şi câteva Lamborghiniuri. Japonezii iubesc şi ideea de masârcá, dar o fac în modul lor specific. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.