Noile Golf GTI şi Golf R primesc o injecţie cu putere de la RevoZport

Nişte băieţi s-au gândit că proaspeţii proprietari de Golf 7 GTI şi Golf 7 R ar putea avea nevoie de mai multă putere. Aşa că le-au dat mai multă putere. Logic, nu?

Noile Golf GTI şi Golf R primesc o injecţie cu putere de la RevoZport Noile Golf GTI şi Golf R primesc o injecţie cu putere de la RevoZport

Atelierul de tuning RevoZport (nu RevoSport, RevoZport) a pus osul la treabă şi a reuşit să mai stoarcă nişte putere din propulsorul pe benzină de 2,0 litri care stă sub capota noilor Golf GTI şi Golf R.

Arată chiar bine, dacă mă întrebi pe mine

Mai exact, GTI-ul primeşte un sistem de evacuare din titan (care e mai uşor cu 50% decât evacuarea standard), modificări la partea de admisie şi o remapare a softului motorului pentru a scoate încă 60 CP. Astfel, propulsorul de 2,0 litri a ajuns de la 230 CP la peste 290 CP (potrivit site-ului oficial).

Fratele mai puternic, R, a primit un plus de 40 CP prin modificări tehnice similare, ajungând la 340 CP (standard are 300 CP).

Oricât de multe modificări ar avea, un Golf rămâne un Golf

Ambele versiuni sunt garnisite cu jante mai mari, capote din fibră de carbon, praguri laterale şi spoilere redesenate - tot din fibră de carbon.

Tu ce zici: arată bine maşinile modificate de RevoZport?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.