Oameni şi maşini: Alexander Ovechkin şi un SL65 AMG Black Edition unicat

Autor: Tudor Rus 29 apr. 2013 Tuning auto

Cotat la preţul de 320.000 de dolari în momentul lansării, Mercedes-Benz SL65 AMG Black Edition se laudă cu un motor V12 de 6 l ce produce 661 CP la 5.400 rpm.

Pentru răcirea „centralei termice” lucrează nu mai puţin de şapte conducte de aer care pleacă din zona spoilerului faţă. În ceea ce priveşte performanţele, neamţul este scurt şi la obiect: 0-100 km/h în 3,9 secunde şi 320 km/h viteză maximă, limitată electronic.

Iar acum să revenim la protagoniştii rubricii. Pentru cei nefamiliarizaţi cu sportul pe gheaţă, Alexander Ovechkin este cel mai bine cotat jucător de hochei al momentului din NHL, iar când vine vorba de maşini, Alex urăşte compromisurile, aşa cum au aflat cei de la Rides Magazine.

Aşa că atunci când a simţit că se plictiseşte de cum arată modelul său SL65 AMG Black Series, a decis să-i schimbe culoarea. După ce a oscilat între o nunaţă de portocaliu mat şi una de albastru mat, cea din urmă a avut câştig de cauză.

Dar Alexander nu s-a oprit aici. A trecut la înlocuirea jantelor OEM cu un set nou ADV.1 5.0 concave de 20 de inci, vopsite în negru lucios şi la adăugarea unor batoane de lumini pe LED pe spoilerul faţă.

Rezultatul în găsiţi în galeria FOTO de mai sus. Cum vi se pare transformarea?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide