Oameni şi maşini: Dodge Charger SRT8 mai agresiv

Autor: ProMotor 15 oct. 2013 Tuning auto

Dodge Charger a fost lansat în toamna lui 1965 şi era propulsat de motor V8 de 5,2 litri, însă vânzările au fost relativ slabe. Abia după modificările cosmetice aduse generaţiilor cu numărul doi şi trei, Dodge Charger începea să se afirme pe piaţa din SUA.

Ajuns la a şasea generaţie, Dodge Charger a trecut la configuraţia de sedan cu patru uşi şi încorporează un propulsor V6. Doar că americanii nu se mulţumesc cu standardul şi Charger a primit şi o versiune SRT8.

Aşa ajungem la maşina lui Alek, un pasionat auto care nu s-a mulţumit cu look-ul „supărat” pe care Charger SRT8 l-a primit din fabrică, şi care a luat problema în propriile mâini. Aşa cum au aflat cei de la StanceNation, primul lucru pe care l-a făcut Alek a fost să modifice postura maşinii şi să o apropie foarte mult de asfalt.

Pentru asta, Alek a folosit un sistem de suspensii pneumatice Universal Air ajustată de un sistem de management Accuair. Au urmat jantele, iar Alek a optat pentru un set Avant Garde F130 cu reflexii metalice, de 21 de inci. Câteva elemente noi de caroserie pentru exterior, plus alte detalii de fineţe la interior şi creaţia a fost gata, gata să o admiraţi în galeria foto.

Sursa: StanceNation.com

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide