Office-K ia lumea prin surprindere cu un Ferrari 458 „Golden Shark”

Prin natura lor, modelele Ferrari sunt ca nişte prădători ai lumii auto. Office-K s-a gândit să exemplifice asta cât mai plastic...

Office-K ia lumea prin surprindere cu un Ferrari 458 „Golden Shark” Office-K ia lumea prin surprindere cu un Ferrari 458 „Golden Shark”

Chiar şi dacă pozele nu ar avea watermark care să-ţi spună cine este autorul, în cazul celor de la Office-K este destul de uşor să depistezi sursa. Practic, toate proiectele lor au fost fotografiate în acelaşi cadru, cu o uşă de garaj în spate.

Lăsând la o parte mica remarcă răutăcioasă, o să spunem că, de data aceasta, japonezii s-au întrecut pe ei înşişi. Şi asta nu este un lucru uşor, având în vedere că printre proiectele lor anterioare s-au numărat acest Bentley Mulsanne roz şi acest inconfundabil Smurfvette.

Însă asta... asta este deja la un alt nivel. Ferrariul 458 Italia Spider din imaginile de mai sus a primit un tratament hardcore: folie de culorea metalului galvanizat, peste care s-a pus o folie de auriu transparent, completat de un efect perlat.

Roţile aurii Aguzzo-M de 22 de inci au fost asigurate de Forgiato, iar lucrarea a fost desăvârşită de crearea unei guri de rechin pe spoilerul faţă. În rest, numai elemente de fibră de carbon.

Suntem curioşi ce va spune Ferrari despre această capodoperă – având în vedere că Purrari-ul lui Deadmau5 a fost lichidat în termeni judecătoreşti de către producătorul italian.

via GT Spirit

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.