Office-K ia lumea prin surprindere cu un Ferrari 458 „Golden Shark”

Autor: Andrei Ştirbu 22 ian. 2015 Tuning auto

Chiar şi dacă pozele nu ar avea watermark care să-ţi spună cine este autorul, în cazul celor de la Office-K este destul de uşor să depistezi sursa. Practic, toate proiectele lor au fost fotografiate în acelaşi cadru, cu o uşă de garaj în spate.

Lăsând la o parte mica remarcă răutăcioasă, o să spunem că, de data aceasta, japonezii s-au întrecut pe ei înşişi. Şi asta nu este un lucru uşor, având în vedere că printre proiectele lor anterioare s-au numărat acest Bentley Mulsanne roz şi acest inconfundabil Smurfvette.

Însă asta… asta este deja la un alt nivel. Ferrariul 458 Italia Spider din imaginile de mai sus a primit un tratament hardcore: folie de culorea metalului galvanizat, peste care s-a pus o folie de auriu transparent, completat de un efect perlat.

Roţile aurii Aguzzo-M de 22 de inci au fost asigurate de Forgiato, iar lucrarea a fost desăvârşită de crearea unei guri de rechin pe spoilerul faţă. În rest, numai elemente de fibră de carbon.

Suntem curioşi ce va spune Ferrari despre această capodoperă – având în vedere că Purrari-ul lui Deadmau5 a fost lichidat în termeni judecătoreşti de către producătorul italian.

via GT Spirit

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide