Pentru cei care vor un Mercedes-Benz S-Class mai cool decât S 65 AMG

Ce alegi: noul S-Class cu un interior de navă spaţală sau creaţia celor de la Prior Design, care-i conferă precedentului S-Class un aspect demn de filmele cu războaie intergalactice.

Pentru cei care vor un Mercedes-Benz S-Class mai cool decât S 65 AMG Pentru cei care vor un Mercedes-Benz S-Class mai cool decât S 65 AMG

Ceea ce se vede în aceste imagini nu e un S-Class nou tunat, ci precedenta generaţie (W221) care a primit kitul aerodinamic Black Edition V2 de la tunerul Prior Design.

Un kit care este format din accesorii realizate din Dura-Flex FRP (plastic ranforsat cu fibră de sticlă), material preferat datorită gradului înalt de calitate al finisării pe care îl permite. În plus, e şi foarte rezistent, iar procesul de vopsire e mult mai ieftin decât în cazul caroseriilor din metal.

După cum se poate observa, garda la sol a fost coborâtă (periculos de mult pentru drumurile din estul Europei...), iar bosajele roţilor lăţite serios pentru a permite montarea unor jante cu pneuri cât mai late.

Modificările sunt doar de natură estetică, tunerul lăsând la latitudinea proprietarului eventualele upgrade-uri ale performanţelor. Însă cel mai important lucru care le va atrage atenţia celor interesaţi de acest kit este preţul.

Pentru doar 6.900 de euro, precedentul S-Class poate arăta ca bestia din imagini (jantele nu sunt incluse în acest preţ). Dat fiind că un S-Class W221 second hand are acum preţuri chiar tentante pentru amatorii de asemenea limuzine de lux, propunerea celor de la Prior Design e de aşteptat să prindă. Mai ales la un anumit public.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.