Pentru şoferii de dubiţe cu petrol în vene: Volkswagen Caddy GTI şi Caddy R

Cele două modele ar avea sens într-o lume în care firmele de curierat ar avea benzi de circulaţie rezervate şi fără limită de viteză. Special pentru şoferii de dubiţe cu petrol în loc de sânge-n vene!

Pentru şoferii de dubiţe cu petrol în vene: Volkswagen Caddy GTI şi Caddy R Pentru şoferii de dubiţe cu petrol în vene: Volkswagen Caddy GTI şi Caddy R

Noul Volkswagen Caddy a dat ochii cu lumea în urmă cu câteva zile (bine, spune-i facelift, nu o să ne supărăm). Timp suficient pentru designerul şi visătorul maghiar X-Tomi ca să creeze două variante total irelevante, dar totuşi interesante pentru nişte consumatori de benzină ca noi.

Mai exact, X-Tomi s-a gândit că ar fi bine dacă nemţii de la Volkswagen ar face un Caddy GTI şi un Caddy R - că doar firmele de curierat trebuie să ajungă rapid la destinaţie, nu?

Una bucată Caddy GTI

Şi una bucată Caddy R

De atfel, ar fi frumos să vedem o utilitară cu propulsorul pe benzină de 2,0 litri - fie cu 230 CP ca la Golf GTI, fie cu 296 CP ca la Golf R. Dar, aşa cum probabil ştii deja, chestia asta nu o să se întâmple niciodată (poate doar dacă vrea un nebun frumos să se apuce de treabă în garaj). Însă putem visa, nu?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.