Porsche 930 turbo, acum şi mai turbo cu ajutorul D-Zug

Nu, acesta nu este un Porsche semnat de Rauh Welt Begriff. Este ceva şi mai nebunesc de atât.

Porsche 930 turbo, acum şi mai turbo cu ajutorul D-Zug Porsche 930 turbo, acum şi mai turbo cu ajutorul D-Zug

Dacă ai un Porsche mai vechi (930, 964, 993) şi vrei să-l metamorfozezi, poţi să vorbeşti cu Nakai-san de la Rauh Welt Begriff şi ai certitudinea că rezultatul nu va fi plictisitor în niciun fel. Altfel, poţi să faci cunoştinţă cu maşinile RWB şi mediul virtual, pentru că Nakai-san va fi unul dintre personajele din următorul joc Need For Speed

Dar acesta nu este un RWB. Acesta este Projekt Mjølner, adică un Porsche 930 care pare că a văzut atât şi Raiul, cât şi Iadul în viaţa sa. S-a născut ca un Porsche 930, dar a primit elemente de caroserie de la 3.0 RSR, de la 2.1 RSR şi de la 935. 

Dedesubturile sunt modificate în ton cu esteticul exterior: radical. Motorul H6 de 3,5 litri a primit două turbosuflante Garrett, cu valve blow-off de 50 de milimetri şi wastegateuri Tial v44, o nouă pompă de injecţie, arbore cotit de la 993 TT şi multe alte chestii mici care fac diferenţe mari. 

Rezultatul, în cai-putere, este de 615. Şi dacă ţi se pare mare preţul de 109.000 $, atunci treci încă o dată peste galeria foto de mai jos şi peste informaţiile de mai sus. Nu e problemă, aşteptăm...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.