Redline Engineering îşi face de cap cu interiorul unui Mercedes-Benz V-Class

Ruşii de la Redline Engineering au dezvoltat un pachet de modificări care transformă V-Class într-un shuttle demn de oligarhi.

Redline Engineering îşi face de cap cu interiorul unui Mercedes-Benz V-Class Redline Engineering îşi face de cap cu interiorul unui Mercedes-Benz V-Class

După ce, la finalul anului, au onorat o comandă pentru un client (rămas anonim), transformând un V-Class într-un „birou pe roţi”, cei de la Redline Engineering au pregătit un pachet similar pentru oricine doreşte să-şi îmbunătăţească shuttle-ul premium V-Class.

Citeşte şi: TEST cu noul Mercedes-Benz V-Class. Macrolimuzină

Piesa centrală este reprezentată de scaunele electrice (preluate de pe CL) cu mecanism de amortizare, îmbrăcate în piele. Se pot remarca şi inserţiile din lemn în care este scăldat interiorul în locurile în care nu există sticlă sau piele. Aah, şi plafonul panoramic. Şi perdeluţele. 

Ce nu se vede, dar se aude, este sistemul audio „premium”. În plus, interiorul poate fi comandat cu o consolă centrală (îmbrăcată în piele şi cu inserţii din lemn), scaunele pot primi şi un suport pentru picioare (retractabil electric, evident) şi un seif. 

Poţi admira restul interiorului în galeria foto. Merită!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.