Roush Tuning modifică noul Ford Mustang

Autor: Mihăiţă Petrescu 09 apr. 2012 Tuning auto

Tunerul american, Roush Performance, a dezvăluit ultimul pachet disponibil pentru cel mai nou Ford Mustang. Această opţiune de configurare a maşinii este disponibilă pe trei nivele.

Roush Mustang

Astfel, pentru primul nivel al pachetului este disponibil un kit aerodinamic ce conţine spoiler, proiectoare integrate în spoiler, o grilă revizuită, o altă capotă. În partea din spate sunt prezentate, un nou eleron, un nou sistem de evacuare şi prize de aer. Cel de-al doilea nivel de echipare cuprinde şi o nouă suspensie, o bară stabilizatoare mai mare şi noi jante R18 echipate cu pneuri Cooper RS3.

Pentru ultimul nivel de echipare, Stage 3 dacă vreţi sa-i spuneţi şi aşa, cei de la Roush au umblat şi la motor. Pe motorul de 5.0L, 4V Ti-VCT V8 au montat o altă turbină, având acum 565 CP şi 683 Nm. De asemenea şi interiorul a fost costumizat în spiritul celor de la Roush. Sigla R6 prezent atât în partea din faţă a maşinii cât şi în partea din spate reprezintă ce-a de-a şasea generaţie de kit-uri realizate pentru Ford Mustang.

Noul Rush Mustang va fi disponibil de la sfârşitul acestei luni, cu o garanţie de 3 ani sau 58000 km

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide