Roush Tuning modifică noul Ford Mustang

Compania americană de tuning, ROUSH Performance, a prezentat de curând un pachet de tuning pentru cel mai nou Ford Mustang.

Roush Tuning modifică noul Ford Mustang Roush Tuning modifică noul Ford Mustang

Tunerul american, Roush Performance, a dezvăluit ultimul pachet disponibil pentru cel mai nou Ford Mustang. Această opţiune de configurare a maşinii este disponibilă pe trei nivele.

Roush Mustang

Astfel, pentru primul nivel al pachetului este disponibil un kit aerodinamic ce conţine spoiler, proiectoare integrate în spoiler, o grilă revizuită, o altă capotă. În partea din spate sunt prezentate, un nou eleron, un nou sistem de evacuare şi prize de aer. Cel de-al doilea nivel de echipare cuprinde şi o nouă suspensie, o bară stabilizatoare mai mare şi noi jante R18 echipate cu pneuri Cooper RS3.

Pentru ultimul nivel de echipare, Stage 3 dacă vreţi sa-i spuneţi şi aşa, cei de la Roush au umblat şi la motor. Pe motorul de 5.0L, 4V Ti-VCT V8 au montat o altă turbină, având acum 565 CP şi 683 Nm. De asemenea şi interiorul a fost costumizat în spiritul celor de la Roush. Sigla R6 prezent atât în partea din faţă a maşinii cât şi în partea din spate reprezintă ce-a de-a şasea generaţie de kit-uri realizate pentru Ford Mustang.

Noul Rush Mustang va fi disponibil de la sfârşitul acestei luni, cu o garanţie de 3 ani sau 58000 km

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.