Să le spună cineva celor de la Mansory că Porsche Cayenne nu mai este urât

Mansory i-a aplicat un tratament estetic lui Cayenne. Noi ne întrebăm dacă nu cumva este...prea mult.

Să le spună cineva celor de la Mansory că Porsche Cayenne nu mai este urât Să le spună cineva celor de la Mansory că Porsche Cayenne nu mai este urât

Dacă ai văzut măcar un proiect de-al lui Mansory, probabil că ştii deja că băieţii nu au limite atunci când vine vorba de modificări. Fiecare tuner are viziunea lui, iar cea a celor de la Mansory pare să fie rezultatul unui mix de prafuri interzise, caviar şi şampanie. 

Au fost vremuri în care un Cayenne tunat era, cumva, o bucurie pentru ochi, pentru că-i mai modifica din formele de 911 suferind de alergie de la un atac de albine sălbatice. Nu nu devenea el mai frumos, dar măcar era agresiv. 

Însă Cayenne s-a cizelat considerabil de mult în ultimii ani, aşa că acum parcă nu-i mai stă la fel de bine încărcat cu zorzonele din fibră de carbon. S-ar putea să fiu influenţat de faptul că am avut de-a face doar cu dieseluri atunci m-am urcat în Cayenne, fie că a fost vorba de standardul V6, fie de V8-ul cu o mare de cuplu

Aşadar, întreb: mai merită Cayenne tratamente faciale radicale?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.