Tesla Model 3 cu motor V12? Surpriză pentru cei care cred că mașinile electrice nu au un pic de emoție

Autor: ProMotor 26 mart. 2020 Tuning auto

Una dintre cele mai frecvente nemulțumiri pe care pasionații de mașini le au cu privire la vehiculele electrice este lipsa sunetului motorului.

Cu toate acestea, în Marea Britanie, producătorul de sisteme de avacuare Milltek Sport a dezvoltat un pachet pentru Tesla Model 3 Performance care face ca mașina să sune ca un supercar.

GALERIE FOTO

Sistemul, prezentat în videoclipul de mai jos, este un kit generator de sunete controlat printr-o aplicație de smartphone pentru a produce sunete de evacuare destul de convingătoare, provenite de la motoare precum V10 sau V12, de exemplu.

În acest moment sunt disponibile doar câteva sunete pentru evacuare, dar tunerul lucrează la adăugarea altora în viitor, inclusiv unele sunete futuriste cu influențe din filmul Star Wars, poate mai potrivite pentru un vehicul complet electric spre deosebire de sunetul unui motor V8.

Suntem siguri că efectul nu poate fi redat atât de bine pe cameră, dar în mașină situația este alta.

Proprietarul spune că senzația este interesantă atunci când se apropie cu mașina de semafoare, deoarece oamenii nu se așteaptă ca o Tesla să scoată sunete de acest fel.

În mod clar, acest generator de sunet nu este pentru toată lumea, la fel de mulți oameni apreciează liniștitea în mașinile electrice. Cu toate acestea, pentru cei care cred că mașinile pe baterii nu au un pic de emoție fără un sunet tradițional al motorului, această soluție ar putea fi perfectă.

VIDEO

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube



Comentarii
Inchide