Tuning fiţă de fiţă: CLS auriu mat!

Ce se întâmplă când combini vopseaua mată şi nuanţa de auriu pe una dintre cele mai arătoase maşini ale momentului? ASTA!

Tuning fiţă de fiţă: CLS auriu mat! Tuning fiţă de fiţă: CLS auriu mat!

Marele coupe cu patru uşi Mercedes-Benz CLS rămâne o vedetă incontestabilă în domeniul life-style, mai ales dacă vorbim de versiunea de top CLS 63 AMG, care, pe lângă cei 557 CP, plusează şi cu un kit estetic menit a face maşina mai agresivă.

Ei bine, toată lumea este de acord că prestanţa unui CLS creşte dacă se apelează la vopsea (sau folie mată), muchiile puternic reliefate ale caroseriei ieşind parcă şi mai mult în evidenţă. Iar dacă vopsim un CLS auriu, nu suntem departe de ideea de lingou pe patru roţi, nu-i aşa?

Dar ce se întâmplă dacă facem o combinaţie între aceste două tratamente? Ei bine, iese un fotomodel, nici mai mult nici mai puţin, ”îmbrăcat” într-o folie auriu-mat denumită Matte Bond Gold de către producătorul Tatez Design.

Ah, şi să nu uităm de ”încălţările” finisate în bronz mat şi care măsoară 20 de inci, având un design de-a dreptul racing. Haideţi, ce notă îi daţi acestei maşini?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.