Tuning made in India: recordul pentru… cel mai ieftin Veyron?

Autor: Oraan Mărculescu acum 8 ani Tuning auto

India este una dintre pieţele auto foarte promiţătoare, mai ales în ce priveşte potenţialul clienţilor cu mulţi bani, care şi-ar permite cu uşurinţă Rolls Royce sau Bugatti.

Dar asta nu înseamnă că oamenii de rând nu pot visa la Bugatti Veyron, nu-i aşa? La asta s-au gândit şi cei de la firma de customizare SF Carz, care, probabil, au vrut să demonstreze că acele clişeuri cu ”nimic nu e imposibil” din filmele de Bollywood (şi nu numai…) sunt adevărate.

Prin urmare, au pornit de la un model Maruti Esteem şi au realizat o replică de Bugatti Veyron. Dacă ne gândim că Esteem e, de fapt, modelul Suzuki Swift de la începutul anilor ’90, ne putem gândi că rezultatul e o chestie cam horror.

Imaginile, însă, reuşesc să surprindă plăcut, arătându-ne o atenţie foarte mare la detalii şi încercarea de a găsi cele mai bune soluţii pentru transpunerea detaliilor unei adevărate bijuterii mecanice pe o maşină de dimensiuni mult mai mici.

Trecând peste unele elemente cromate care au legătură directă cu kitsch-ul, prima impresie este, într-adevăr, puternică, creatorii reuşind să capteze suficient din esenţa lui Veyron.

Rămâne la latitudinea voastră să judecaţi această replică indiană de Veyron, în comentariile de mai jos.Comentarii
Inchide