Tuning MTM pentru Audi şi VW la Geneva 2012

Cu ocazia Salonului Auto de la Geneva 2012, casa de tuning germană MTM, îşi va prezenta ultimele doua creaţii, şi anume Audi Q3 şi VW Transporter.

Tuning MTM pentru Audi şi VW la Geneva 2012 Tuning MTM pentru Audi şi VW la Geneva 2012

Ambele modele beneficiază de un colorit vioi, care parcă "doreşte" să "trădeze" puterea pe care cele două propulsoarele o dezvoltă. Aşadar, Audi Q3 preparat de MTM pentru Salonul Auto de la Geneva 2012 este propulsat de un motor de 2,0 litri TFSI. Cei de la MTM s-au "ocupat" de acest propulsor şi au reuşit să "ridice" puterea dezvoltată la 307 CP, care se traduce prin îmbunătăţirea sprintului de la 0 la 100 de km/h cu două secunde, dar şi a vitezei de top. Astfel, maşina este capabilă să atingă 100 de km/h în 6,1 secunde şi să atingă o viteză maximă de 250 km/h.

Celălalt model de care cei del MTM s-au ocupat este VW Transporter. Acesta este echipat cu o unitate pe de 2,5 litri capabilă să dezvolte o putere de 466 CP şi un cuplu de 625 Nm. Datorită performanţelor ridicate pe care acest propulsor modificat le "etalează", casa de tuning a fost obligată să modifice şi transmisia, astfel aceasta nu ar fi rezistat.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.