Tuning neaşteptat: ce model credeţi că are la bază acest ”Mustang”?

Ce ziceţi de un Ford Mustang care nu e Ford Mustang, are un motor V10 plasat central şi se numeşte... Tractorri? Vă vine să credeţi că are legătură cu Lambo sau ne credeţi nebuni?

Tuning neaşteptat: ce model credeţi că are la bază acest ”Mustang”? Tuning neaşteptat: ce model credeţi că are la bază acest ”Mustang”?

Dacă ar fi fost vorba despre un pasionat care să-şi transforme Mustang-ul într-o copie de Lamborghini Gallardo, ni s-ar fi părut pur şi simplu normal. Nu sunt puţini cei care folosesc maşini mai ieftine pentru a le da un look de maşini sport foarte scumpe, pe care nu şi le permit.

Da, maşina de sus a fost transformată în cea de jos, nu viceversa

În cazul de faţă, însă, se aplică vorba populară ”s-a-ntors lumea cu fundu-n sus!”, deoarece, atenţie, vorbim de transformarea unui Lamborghini Gallardo într-o maşină care seamănă foarte bine cu un Ford Mustang. Repetăm: un Lambo transformat într-un Ford. Incredibil, dar adevărat.

Pseudo-Mustang cu motor V10 plasat central. De ce nu?

Este vorba despre nişte tineri excentrici americani, care au sacrificat un Gallardo pentru a realiza o creaţie de-a dreptul interesantă, botezată ”Tractorri” (elocvent pentru cine cunoaşte istoria Lamborghini...).

Cum adică nu-nţelegeţi de ce a fost botezată aşa creaţia asta? Ia învăţaţi puţină istorie Lambo!

Aşadar, iată singurul ”Mustang” cu motor V10 plasat central! Nu ne mai rămâne să ne întrebăm decât dacă preţul său va fi pe măsura unui Gallardo second hand...

Criză de identitate: habitaclu de Lambo într-un pachet cu look de Mustang

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.