Tuning Nissan Juke by Impul

Cei care credeau că Nissan Juke arată cam ciudat probabil vor avea motive serioase de controversă când vor vedea acest Nissan Juke preparat de tunerul japonez Impul. Ce părere aveţi despre maşinuţă?

Tuning Nissan Juke by Impul Tuning Nissan Juke by Impul

Cel mai mic crossover din gama Nissan, adică intrigantul Nissan Juke, părea că este suficient de ciudat ca apariţie pentru ca să mai suporte accesorizarea. Însă în Japonia, limitele extravaganţei sunt altele, cel puţin în opinia specialistului Impul.

Tunerul japonez a conceput un program de personalizare a maşinii, despre care am putea spune că, pe alocuri, este chiar exagerat. Astfel, principalul element care va atrage toate privirile va fi, cu siguranţă, eleronul foarte mare de pe hayon.

Acesta este format din două segmente, foarte late şi situate la o distanţă apreciabilă una de alta - practic, acest eleron nu incomodează deloc vizibilitatea prin lunetă, partea superioară fiind la nivelul plafonului. Tot în spate, partea inferioară a spoilerului a primit acum un ornament care imită un scut serios, dar îi şi conferă maşinii un aer mai sportiv, graţie evacuării cromate evidenţiate.

În faţă, grila a fost personalizată într-un mod fericit, maşina având aproape altă identitate, iar ineditul spoiler, cu cele cinci cercuri, a fost acum garnisit cu un ornament argintiu foarte ciudat, dar care se integrează suficient de bine în ansamblul general.

Partea laterală surprinde prin montarea unui set de jante de 19 inch, cu un design personalizat şi cu pneuri 245/40 R 19. Nu lipsesc nişte praguri late, deflectoarele aerodinamice pentru marginile geamurilor, precum şi inscripţia "Impul" pe uşa faţă, în stilul afişajului pentru bătăile inimii, de mare efect.

Cei care vor o creştere a performanţelor pot apela la modificarea unităţii centrale, atât pentru motorul de 1,6 litri aspirat, cât şi pentru cel turbo, dar au la dispoziţie şi diverse propuneri pentru upgradarea suspensiei, a sistemului de frânare sau evacuării.

Un program complet de personalizare de la Impul pentru Nissan Juke poate depăşi lejer 10.000 euro, la care se mai adaugă costul vopsirii kitului exterior, precum şi taxele de transport pentru Europa - dacă propunerea japonezilor vă face cu ochiul.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.