Tuning pentru cei pragmatici: Audi A6 transformat în... pick-up

Ne-am obişnuit cu plagiaturile chinezeşti, însă de data asta vă prezentăm o creaţie de-a dreptul originală. Şi care s-ar putea să îi revolte pe fanii Audi...

Tuning pentru cei pragmatici: Audi A6 transformat în... pick-up Tuning pentru cei pragmatici: Audi A6 transformat în... pick-up

Cea de-a doua generaţie Audi A6 s-a produs şi în China, în cadrul joint-venture-ului FAW-Volkswagen, ba chiar într-o versiune mai încăpătoare decât în Europa: A6L, având ampatamentul mai lung.

Evident, un astfel de pick-up e mult mai încăpător decât un A6 Avant. Logic, nu?...

Prin urmare, vorbim de o maşină cu pretenţii de limuzină - şi atunci de ce ar vrea cineva să o transforme într-un pick-up cu tentă utilitară? Ei bine, după ce modelul de originar a trecut printr-un accident serios, dealerul de faţă a decis că maşina merită o altă soartă decât să ajungă la fier vechi.

Şi aşa s-a ajuns la reconstrucţia ei, dar nu ca limuzină, ci în acest format inedit pentru ce suntem obişnuiţi să vedem din partea Audi. Maşina de faţă a fost, practic, refăcută de la montantul central spre spate, fiind mai uşor să se realizeze o benă.

Ne putem întreba dacă lucrarea de faţă a fost făcută în service-ul dealerului sau în spatele blocului...

Modul în care a fost realizată bena este altă poveste: vopseaua galbenă ţipătoare şi roll-cage-ul nu pot ascunde calitatea îndoielnică a lucrării, iar siglele V10 şi RS6 sunt ca tichia de mărgăritar pentru o maşină propulsată de un banal 2.0 TFSI de 170 CP.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.