Un alt fel de Carbonado: Lamborghini Huracán by Mansory

Mansory a vrut să vadă câtă fibră de carbon şi câţi cai putere pot asocia mezinului Lamborghini Huracán. Iată răspunsul.

Un alt fel de Carbonado: Lamborghini Huracán by Mansory Un alt fel de Carbonado: Lamborghini Huracán by Mansory

Mansory, suspectul de serviciu atunci când vine vorba de modificări aduse unor maşini despre care cu greu crezi că ar mai avea nevoie să fie modificate, ne arată la ce a mai lucrat în ultimul timp. 

Continuând proiectul la care a lucrat la începutul anului (un Huracán cu 850 CP), Mansory a vrut să meargă un pic mai departe. Prin urmare, a reuşit să scoată 1.250 de cai-putere din V10-ul de 5,2 litri (şi un cuplu de 1.000 de Newtoni-metru), suficient cât mezinul Lambo să sprinteze de la 0 la 100 km/h în 2,7 secunde şi până la o viteză maximă de peste 340 km/h. 

În completarea modificărilor aduse motorului, Mansory şi-a dedicat expertiza şi pentru a îmbunătăţi tot ceea ce ţine de exterior. O caroserie din fibră de carbon este mai uşoară, iar decupajele ei au sporit cantitatea de aer care ajunge la motor. Huracán este acum cu 30 de milimetri mai lat în faţă şi cu 40 mm în spate, fiind încălţat cu jante de 20 de inci pe puntea faţă şi cu roţi de 21 de inci diametru pe puntea posterioară. 

În rest, Alcantara, pedalier din aluminiu, ornamente din fibră de carbon şi un nume lipsă. După experienţele Carbonado sau Torofeo, noi suntem OK cu asta, Mansory.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.