Un Aventador numit „Valoare”, placat cu aur

Autor: Andrei Ştirbu 16 ian. 2015 Tuning auto

Ce anume ar trebui să aibă special un Lamborghini Aventador pentru ca, în sistemul tău de valori, să fie fix maşina pe care o vrei tu? În cazul oricărui membru al redacţiei ProMotor, ar fi suficient să aibă un număr de înmatriculare care să coincidă cu cel din actele din buzunarele noastre.

Hypercarul italian le are pe toate: un motor V12 care sună fantastic, 700 de cai-putere, tracţiune integrală şi un design care întoarce capete chiar şi azi, la mai bine de trei ani de la prima apariţie.

Domnul Jaber Bin Abdallah Al Hmaidi, businessman din Qatar, a dorit ceva un pic mai special decât simpla deţinere a maşinii, aşa că a vorbit cu Maatouk Design London – o firmă care se ocupă cu „designul şi execuţia de suveniruri de lux” – şi le-a cerut o sugestie.

Soluţia găsită de Maatouk a fost simplă şi de efect: placarea cu aur. Prin urmare, suprafeţele marcate cu auriu sunt chiar preţiosul material. În cazul în care te întrebi de ce ar avea nevoie cineva de aur pe (şi în) maşină – domnul Hmaidi a spus că a vrut să modifice şi să-şi pregătească în mod special maşina pentru festivalul care marchează Ziua Naţională a Qatarului.

Noi o să te lăsăm acum, cu o galerie foto (sus) şi cu un clip (jos). Concluziile le tragi singur. Desigur, vine şi întrebarea: dacă ar fi să-ţi ornezi o maşină cu aur, care ar fi aceea?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide