Un Mercedes-Benz S-Class deosebit, de la Ares Design

Avem o problemă: nu ştim dacă „deosebit” ar trebui să însemne aici frumos sau urât. Ajutor!

Un Mercedes-Benz S-Class deosebit, de la Ares Design Un Mercedes-Benz S-Class deosebit, de la Ares Design

Îţi mai aminteşti de S-ul XXL de la Ares Design? Descris ca „epitoma tuturor automobilelor-delegat”, versiunea lungă dezvoltată (virtual) de cei de la Ares se prezenta ca o alternativă la fel de opulentă la Mercedes-Maybach Pullman. Veşti bune: acum se găseşte şi în varianta scurtă! Sau, mă rog, normală. 

Problema este acum că, în timp ce XXL-ul aproape că trebuia să arate aşa (aici mă refer la kitul estetic exterior) pentru a fi luat în seamă de oameni opulenţi cu gusturi opulente şi cu portofele ridicol de groase, această versiune a lui Ares pare doar un S-Class care cere parcă prea mult de la privitor. Ca o scurtă menţiune, nu am portofel ridicol de gros, aşa că gusturile s-ar putea să difere. 

Dacă pentru tine esteticul merită luat în considerare doar în asociere cu cifre de putere, iată-le: de la 520 la 850 de cai-putere, în funcţie de versiunea pe care le-o aduci pentru conversie. În cea mai rapidă formă a sa, S-ul de la Ares sprintează 0-100 km/h în 4,5 secunde. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.