Un Opel GT preparat pentru circuit merită toţi banii

Autor: Adrian Mihălţianu 03 iun. 2014 Tuning auto

Mai ţineţi minte roadsterul Opel GT? Dacă da, veţi avea un deja-vu dramatic. Dacă nu, acum este o ocazie să vă familiarizaţi mai bine cu modelul. Mai bine zis, cu versiunea sa hardcore, adaptată cerinţelor unui circuit.

De transformarea radicală se fac responsabili cei de la Madchen & Motoren, iar lista cu modificări este atât de lungă încât nu ştim cu ce să începem. Motorul original de 2 litri şi patru cilindri a fost înlocuit de un monstruos propulsor LS3 îmbibat cu 530 CP, cuplat cu o transmisie manuală cu şase trepte Tremec TR 6060 împrumutată de la Corvette ZR1. V-am impresionat?

Dacă nu, aflaţi că masa roadsterului a fost redusă până la 1.150 kg, iar puterea imensă este ţinută în frâu cu ajutorul frânelor cu discuri de provenienţă Porsche 911 GT3, cu şase pistonaşe pe faţă, respectiv patru pe spate.

Şi pentru că vorbim de o metamorfoză completă, din peisaj nu puteau lipsi un kit lăţit de caroserie, jante de aliaj ATS de 18 inci şi un sistem Racelogic de control al tracţiunii. Iar despre interior nu ar fi prea multe de spus, în afara faptului că a rămas echipat cu strictul necesar. Ca să vă convingeţi că totul e pe bune, aruncaţi o privire în galeria foto de mai sus.

via WorldCarFans

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide