VIDEO: cel mai LUNG cabriolet Mercedes-Benz

Autor: Oraan Mărculescu 02 oct. 2013 Tuning auto

Cu şase ani în urmă, la Salonul Auto Detroit 2007, Mercedes-Benz ne oferea un concept impunător: Ocean Drive era un cabriolet foarte luxos, cu patru portiere şi cu o lungime care depăşea 5 metri. Odată cu noul concept S-Class Coupe, de la Frankfurt 2013, devine clar că vom avea parte în curând de un Mercedes-Benz Cabrio cu un gabarit impresionant.

Până atunci, însă, un mic producător ucrainean le oferă celor interesaţi probabil cel mai lung cabriolet Mercedes-Benz al momentului. Care mai e şi roz pe deasupra!

E vorba de transformarea unei berline E-Class W 124 (generaţia produsă între 1984 şi 1996) în versiune cabriolet cu ampatament alungit. Maşinii i-a fost eliminat complet acoperişul (nu există nici măcar un plafon textil de urgenţă), iar în spatele şoferului există două locuri suplimentare, maşina fiind capabilă să transporte până la 7 pasageri.

Pe lângă culoarea roz a caroseriei, cabrioletul a primit şi un look de E-Class W 210 (generaţia produsă între 1995 şi 2003), pentru a avea un aspect mai modern, dar şi jante cromate în stil bling. Rezultatul, în galeria foto, dar şi în video-ul de mai jos:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide