VIDEO: Cum a fost la Festivalul Worthersee 2013

Festivalul Wörthersee Tour 2013 s-a desfăşurat în perioada 8-11 mai 2013 şi a reunit proprietari de Volkswagen, Audi, Seat şi Skoda din lumea întreagă, dar mai ales de pe Bătrânul Continent. Să vedem cum a fost la ediţia din acest an a celui mai mare festival dedicat fanilor VAG.

VIDEO: Cum a fost la Festivalul Worthersee 2013 VIDEO: Cum a fost la Festivalul Worthersee 2013

Festivalul Wörthersee Tour 2013 din acest an a reunit fani ai grupului VAG din toate colţurile lumii. Printre maşinile personale ale fanilor s-au infiltrat şi câteva concepte, precum Volkswagen Golf GTI Design Vision, Audi TT Ultra Quattro, Skoda Rapid Sport şi Seat Leon Cup Racer.

Noi nu am reuşit să ajungem la festivalul din acest, dar sperăm că următoarele două clipuri video vă vor introduce în atmosfera festivalului dedicat pasionaţilor de maşini germane.

Wörthersee Tour 2013 s-a desfăşurat în perioada 8-11 mai 2013.

Video:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.