VIDEO: Drifturi cu BMW M3 pick-up

O fi ea un fel de utilitară făcută într-un garaj iluminat prost, dar tot un BMW M3 rămâne. Aşa că face ce ştiu M3-urile să facă foarte bine: drifturi.

VIDEO: Drifturi cu BMW M3 pick-up VIDEO: Drifturi cu BMW M3 pick-up

BMW a făcut, la un moment dat, un M3 pick-up, dar acela a rămas ascuns undeva, într-un colţ de muzeu, probabil. O fi el frumos în felul lui, dar M3-urile există pe planeta asta ca să-şi învârtă roţile şi să arunce cu găleţi de adrenalină peste şofer şi pasagerii lui.

Iar cineva ştie asta, fiindcă altfel nu ar exista un M3 E46 pick-up care să ducă mai departe legenda M3-ului. Dovada: clipul video de mai jos.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.