Vorsteiner prezintă BMW M4 GTRS4 (şi) în nuanţa Yas Marina

Nebunia vizuală semnată de Vorsteiner, botezată GTRS4, vine acum şi în albastru Yas Marina. Un motiv în plus să-l admirăm în toată splendoarea...

Vorsteiner prezintă BMW M4 GTRS4 (şi) în nuanţa Yas Marina Vorsteiner prezintă BMW M4 GTRS4 (şi) în nuanţa Yas Marina

Kitul GTRS4 de la Vorsteiner face ca un BMW M4 în echipare standard să pară la fel de feroce ca o pisică. Şi, vorba aia, BMW M4 numai pisică nu este.

N-o să te mai plictisim cu detaliile - am vorbit deja despre kitul GTRS4 şi cu altă ocazie - şi o să te lăsăm să-ţi clăteşti privirile cu acest Vosteiner colorat în albastru Yas Marina.  

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.