Vorsteiner prezintă BMW M4 GTSR în toată splendoarea sa [GALERIE FOTO]

Băieţii de la Vorsteiner au lăsat joaca de-o parte şi s-au băgat serios în BMW M4. A rezultat M4 GTSR.

Vorsteiner prezintă BMW M4 GTSR în toată splendoarea sa [GALERIE FOTO] Vorsteiner prezintă BMW M4 GTSR în toată splendoarea sa [GALERIE FOTO]

De când a apărut, BMW M4 a fost una dintre „jucăriile” preferate pentru cei de la Vorsteiner. Băieţii au venit mai întâi cu un kit GTS pentru M3 şi M4, apoi s-au gândit că se pot face şi mai multe în ceea ce ţine de atitudine agresivă. Aşa că s-au pus pe treabă şi au lucrat la un kit bazat pe GTS, pe care au progresat pe partea de agresivitate. Rezultatul a fost botezat GTSR.

Pe lângă kitul din fibră de carbon, M4 GTSR by Vorsteiner are patru evacuări cu diametru de 90 de milimetri şi jante din aliaj de 20 de inci, încălţate cu anvelope Pirelli. 

Partea tehnică a rămas neschimbată, motorul L6 de 3,0 litri dezvoltând tot 431 de cai-putere şi 550 Newtoni-metru. Ajutat de cutia automată cu şapte rapoarte M DCT, M4 sprintează de la 0 la 100 de kilometri în 4,1 secunde şi prinde o viteză maximă de 280 de kilometri pe oră, în cazul în care este echipat cu pachetul M Driver.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.