Wald a modificat un Lexus NX şi, pentru prima dată, ne place la nebunie

Lexus NX ne plăcea şi înainte pentru îndrăzneala lui, însă, în mod curios, ne-am îndrăgostit de lucrătura celor de la Wald International.

Wald a modificat un Lexus NX şi, pentru prima dată, ne place la nebunie Wald a modificat un Lexus NX şi, pentru prima dată, ne place la nebunie

Sunt ani buni de când Wald International şi-a făcut apariţia pe radarul internaţional al tuningului. Totodată, se fac câţiva ani buni de când privim un pic perplex aproape fiecare proiect nou apărut de la ei, întrebându-ne dacă nu cumva este prea... mult. Însă, în cazul lui Lexus NX, nu există niciun rost de glumă, pentru că Wald International nu a făcut decât să aplice un plus de agresivitate unei maşini născute să sperie copiii mici. 

Sub capotă se ascunde un motor cu patru cilindri în linie, de 2,0 litri, supraalimentat, pregătit să livreze 238 CP şi 349 Nm. Există, desigur şi o variantă hibrid, cu motor de 2,5 litri (197 CP). 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.