Start MotoGP în 2007

Primul român ajuns în motomondialul de viteză reuşise un timp bun în calificare, însă după numai două tururi s-a văzut nevoit să se retragă la boxe din cauza unor probleme tehnice.

La clasa 125, primul român ajuns în motomondialul de viteză reuşise un timp bun în calificare, însă ,după numai două tururi, s-a văzut nevoit să se retragă la boxe din cauza unor probleme tehnice. Se pare că au fost unele probleme la carburatorul motocicletei Derbi pe care Roby o încalecă anul acesta.

Roby se declară mulţumit pentru timpul de calificare obţinut, mai ales că a fost prima sa evoluţie pe acest circuit. De asemenea, el speră ca la Jerez, locul desfăşurării următoarei etape, să fie ocolit de probleme tehnice şi să reuşească o clasificare în primii 20.

Cursa a fost câştigată la mustaţă de către Hector Fabuel cu un avans de numai 7 sutimi de secundă în faţa coechipierului Gabor Talmacsi, ambii în şaua unor motociclete Aprilia.
Podiumul a fost completat de cehul Lukas Pesek în şaua unui Derbi.

La 250 cmc, după o cursă lipsită de suspans, am văzut un podium integral Aprilia cu Lorenzo pe primul loc, De Angelis pe al doilea şi Barbera pe ultima treaptă.

Prima cursă din clasa MotoGP după reducerea cilindreei la 800 cmc a fost câştigată de Casey Stoner în şaua unui Ducati. L-a urmat Valentino Rossi, dar, după o luptă aproape continuă, acesta a renunţat spre final, ajungând la aproape 3 secunde în urma învingătorului. Dani Pedrosa în şaua unei Honda a reuşit să obţină locul trei, dar la mai bine de 8 secunde în spatele lui Stoner.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.