60 de vehicule de lux şi motociclete, distruse cu buldozerul de autorităţi - VIDEO

Valoarea maşinilor distruse este de peste 3 milioane ...

60 de vehicule de lux şi motociclete, distruse cu buldozerul de autorităţi - VIDEO 60 de vehicule de lux şi motociclete, distruse cu buldozerul de autorităţi - VIDEO

Mai mult de 60 de vehicule de lux şi motociclete au fost distruse de un buldozer în provincia Cagayan din Filipine, în conformitate cu o directivă emisă de preşedintele Rodrigo Duterte privind vehiculele de lux introduse ilegal în ţară.

Valoarea maşinilor distruse este de peste 3 milioane de lire sterline (aproximativ 3,368,900 de euro). Printre maşinile distruse se aflau un Lamborghini, un Porsche, mai multe Mercedes Benz precum şi o motocicletă Harley Davidson.

Duterte, cunoscut pentru politicile sale radicale de combatere a criminalităţii, a fost acolo pentru a asista la distrugere, iar în timpul unui discurs a spus că este necesar "să arătăm lumii că ţara este un loc viabil de investiţii şi afaceri".

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.