A depăşit pe linie continuă şi a primit imediat o lecţie dură. La asta nu se aştepta! - VIDEO

Linia continuă care delimitează benzile de circulaţie ar trebui să fie sfântă.

A depăşit pe linie continuă şi a primit imediat o lecţie dură. La asta nu se aştepta! - VIDEO A depăşit pe linie continuă şi a primit imediat o lecţie dură. La asta nu se aştepta! - VIDEO

Linia continuă care delimitează benzile de circulaţie ar trebui să fie sfântă, însă mulţi şoferi au ajuns să o ignore complet, iar de aici la producerea unui accident rutier nu este decât un pas. Şi nu o spune doar regulamentul, ci si practica. 

Iată unul dintre exemple: pe o şosea cu o bandă pe sens circulă câteva maşini. Sensurile sunt delimitate cu o linie atât de vizibilă încă se vede şi din spaţiu.

Două maşini ies din coloană. Prima încearcă să vireze la stânga, iar cea de-a doua să depăşească, ambele călcând pe linia continua. Ele se accidentează pe contrasens, una din ele ajungând în şanţ.

Accidentul se putea termina şi mai grav dacă de pe contrasens ar fi venit alte maşini în viteză. 

VIDEO

Citeşte şi

În Baia Mare a început producerea unui nou model de camion - GALERIE FOTO

Uită ce ştiai despre sensul giratoriu: la Otopeni avem reguli noi

Imagini şi detalii despre noul Volkswagen Golf 8

Accident evitat la limită. Reflexele foarte bune l-au salvat pe şofer de la un dezastru - VIDEO

 

 

 

 

 

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.