Accident grav pe DN1 în apropiere de Azuga

Duminică, 29.06.2008 un autocar care circula pe direcţia Bucureşti - Braşov a intrat în plin în tarabele de pe marginea drumului în apropiere de Azuga, acroşând mortal o turistă şi o vânzătoare.

O femeie din Israel care cumpăra suveniruri la Azuga a murit, iar o vânzătoare a murit în drum spre spital, după ce un autocar ce venea dinspre Bucureşti spre Braşov a intrat, duminică, pe contrasens, în trei maşini, dintre care una a fost proiectată în tarabele vânzătorilor de artizanat.

Potrivit dispeceratului Poliţiei Rutiere Prahova, şoferul unui autocar care circula dinspre Bucureşti spre Braşov a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde a a acroşat trei autoturisme . O maşină a fost proiectată în tarabele vânzătorilor de artizanat şi de suveniruri, iar celelalte două autoturisme au fost împinse pe o distanţă de 70 de metri, autocarul oprindu-se din inerţie.

Din primele cercetări, rezultă că autocarul a rămas fără direcţie, moment în care conducătorul auto nu a mai putut controla maşină plină cu turişti.

Mai multe pe www.mediafax.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.