Accident şocant!! - Ghici câte victime au rezultat?

Viteză...copac...maşină ruptă în două...foc. Cam acestea ar fi elementele unui accident teribil petrecut în Grecia.

Martorii oculari povestesc cum maşina, un Ferrari F430, "alerga" pe stradă cu o viteză mult prea mare. La un moment dat şoferul pierde controlul volanului şi loveşte un copac. Impactul a fost atât de puternic încât maşina s-a rupt în două. Şoferul şi pagarerul din dreapta au rămas prinşi între fiarele contorsionate.

Norocul lor a fost că pompierii au ajuns foarte repede la locul accidentului şi au reuşit să-i scoată afară chiar înainte ca maşina să ia foc. Cei doi oameni din maşină au suferit răni, dar nu mortale. Pare imposibil, dar au scăpat cu viaţă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.