Accident spectaculos cu un Renault Clio RS

În timpul unui raliu organizat în Polonia, un pilot şi-a izbit violent maşina de un copac aflat pe marginea drumului. Vezi aici cum s-a terminat totul!

Un pilot participant la un raliu desfăşurat în Polonia scapă controlul maşinii sale, un Renault Clio RS, la ieşirea dintr-un viraj şi se izbeşte frontal de un copac aflat pe marginea drumului.

Din fericire, pilotul polonez a scăpat teafăr din accident, însă maşina lui are partea frontală distrusă aproape complet.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.