Accident stupid pe o autostradă din Taiwan

Neatenţia la volan poate avea urmări grave. Din fericire pentru protagoniştii videoclipului următor, acest accident face parte din categoria cazurilor fericite. Vezi în continuare ce s-a întâmplat.

Acţiunea următorului material video se petrece pe o autostradă din Taiwan. Şoferul unui camion nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers şi a agăţat un alt participant la trafic. Camionul a mai rulat câteva sute de metri înainte de a se opri, dar din fericire nimeni nu a fost rănit.

Acest accident este un bun exemplu de ceea ce nu trebuie făcut, mai ales pentru cei ce nu se asigură la schimbarea benzii de circulaţie sau "au uitat" importanţa semnalizării.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.