Aşa sună un Volkswagen Golf Mk1 de poveste - VIDEO

Cu toate acestea, nu este vorba despre un GTI cu performanţe ...

Se spune despre clasici că nu mor niciodată, iar asta se aplică şi industriei de automobile. Prima generaţie Volkswagen Golf se află pe această listă. 

Cu toate acestea, nu este vorba despre un GTI cu performanţe sporite, ci cu un GLS, după cum arată insigna pe hayon.

Chiar şi aşa maşina a primit o serie de îmbunătăţiri. Motorul este una din cele mai importante. Acesta produce 455 de cai. 

Frânele au fost şi ele modificate pentru a putea controla mai bine cei aproape 500 de cai. De asemenea, acest exemplar a beneficiat şi de jante mai mari şi o cuşcă de protecţie în cabina de pilotaj. 

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.