Asfaltul s-a surpat şi o maşină a căzut cu roata într-o groapă în centrul Bucureştiului - VIDEO

După ploile din ultima vreme ...

Asfaltul s-a surpat şi o maşină a căzut cu roata într-o groapă în centrul Bucureştiului - VIDEO Asfaltul s-a surpat şi o maşină a căzut cu roata într-o groapă în centrul Bucureştiului - VIDEO

După ploile din ultima vreme, străzile din Capitală sunt pline de „surprize”. Un clip postat pe Facebook ne arată o groapă apărută în asfalt, în centrul Bucureştiului. În imagini apare şi o maşină a unei firme de pază, care a intrat cu roata stânga faţă în această groapă. Între timp, groapa creşte în dimensiuni, aşa cum se poate vedea în filmul de mai jos:

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.