Au fost stabilite taxele pentru trecerea peste podul de la Calafat-Vidin

Guvernul a stabilit taxele pentru trecerea peste podul de la Calafat-Vidin, care va fi deschis circulaţiei vineri, 14 iunie 2013. În funcţie de vehiculul pe care îl conduc, şoferii vor avea de plătit între 27 şi 167 de lei.

Au fost stabilite taxele pentru trecerea peste podul de la Calafat-Vidin Au fost stabilite taxele pentru trecerea peste podul de la Calafat-Vidin

Şoferii de autoturisme cu cel mult 8+1 locuri şi de maşini de transport marfă cu greutate mai mică de 3,5 tone vor plăti o taxă de 27 lei (6 euro) pentru trecerea peste noul pod peste Dunăre de la Calafat-Vidin. Pentru maşinile cu mai mult de 9 locuri şi maximum 23 locuri pe scaune taxa este de 54 lei (12 euro).

Aceeaşi taxă de 54 lei va fi achitată şi pentru maşini de transport marfă cu o greutate între 3,5-7,5 tone, conform unei hotărâri de guvern.

Pentru maşini de transport marfă cu o greutate între 7,5-12 tone, taxa va urca la 81 lei (18 euro).

O taxă de 113 lei (25 euro) vor plăti şoferii de maşini cu mai mult de 23 locuri pe scaune şi autovehiculele de transport marfă cu o greutate mai mare sau egale cu 12 tone şi cu maximum 3 axe, în timp ce pentru maşinile de transport marfă cu o greutate mai mare sau egală cu 12 tone, dar cu 4 axe va fi plătită o taxă de 167 lei (37 euro).

Citeşte mai multe pe www.medaifax.ro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.