Audi a început testul de anduranţă din SUA

Circa 200 de jurnalişti din lume traversează SUA cu întreaga gamă TDI a Audi într-o călătorie care va dura circa 14 zile.

Audi Q5 cu motor 3.0 TDI"Turul de forţă" al Audi, după cum vă anunţam anterior, va oferi publicului primele impresii privind noile motorizări TDI ale Audi. Pe data de 6 octombrie au fost pornite motoarele diesel-urilor gerwmane, printre care Audi Q7 TDI şi Audi Q5 TDI. Iar primele informaţii cu privire la comportamentul vehiculelor deja au început să apară.

Dacă farurile care imită lumina zilei strălucesc până şi în lumina soarelui, modelul care a avut cel mai redus consum după prima zi de condus este un Audi A3 TDI. Consumul acestuia a fost de circa 5 litri / 100 km. Modelul Audi Q7 cu motor V12 TDI a înregistrat în prima zi, când pentru o perioadă de timp a călătorit şi prin New York, un consum situat puţin peste 8 litri / 100 km. Aceste performanţe sunt posibile datorită noii tehnologii pe care o folosesc motoarele TDI ale producătorului din Ingolstadt.

Vom reveni cu noi informaţii pe măsură ce maratonul Audi va evolua. Deocamdată una din concluziile trase la finalul primelor două zile este aceea că pentru un condus cât mai calm, implicit mai economic, influenţa perfectă o oferă albumul "Anotimpurile", de Vivaldi.  

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.