Audi A1 primeşte facelift vizual şi motor cu trei cilindri

Audi A1 şi A1 Sportback se prezintă publicului în cea mai nouă formă, cu mici cizelări de ordin estetic şi o mică mare surpriză sub capotă.

Audi A1 primeşte facelift vizual şi motor cu trei cilindri Audi A1 primeşte facelift vizual şi motor cu trei cilindri

Mezinul familiei din Ingolstadt a primit un facelift subtil, unele dintre diferenţele de ordin estetic fiind noua grilă şi noile faruri. De asemenea, şi gama de nuanţe disponibile a fost extinsă. Şi, dacă scoţi metrul şi începi să ieie măsurători, vei găsi că este cu 2 centimetri mai lung.

La interior, calitatea specifică brandului şi finisajele sunt completate de sistemul de infotainment MMI, care are înglobată acum şi funcţia de hotspot Wi-Fi. În concordanţă cu fenomenul maşinilor mici şi trendy, Audi A1 oferă clienţilor posibilitatea alegerii dintr-o serie de elemente de personalizare, de la culoarea duzelor de ventilaţie până la elemente tematice pentru caroserie. Catalogul cu accesorii Audi Genuine extinde şi mai mult posibilitatea personalizării mignonului Audi.

Sub capotă, Audi A1 primeşte acum şi motorizare de 1,0 litri, cu trei cilindri în line - prima dată când producătorul foloseşte o astfel de arhitectură. Micul benzinar livrează 95 CP şi se prezintă acum ca entry-level pentru acest model. Fanii consumului mic pot opta pentru dieselul de 1,4 litri, cu 90 CP, care se laudă cu un consum de 4,3 litri la suta de kilometri.

Lista de motorizări este completată şi de motorul pe benzină de 1,4 litri (122 CP), de dieselul de 1,6 litri (116 CP) şi de unitate de 1,8 litri pe benzină (192 CP). În capul listei stă motorul TFSI de 2,0 litri cu 231 CP care echipează versiunea S1.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.