Audi A4 Avant arată într-un mare fel în culori de camuflaj. VIDEO

S-ar putea spune că Audi dă milităria jos din pod, dar în realitate lucrurile sunt mult mai simple. Cum a ajuns totuşi un Audi A4 Avant să poarte camuflat?

Audi A4 Avant arată într-un mare fel în culori de camuflaj. VIDEO Audi A4 Avant arată într-un mare fel în culori de camuflaj. VIDEO

Răspunsul la întrebare ni-l dau cei de la Audi Suedia. Aceştia au creat o ediţie limitată Jon Olsson ce cuprinde doar 50 de modele A4 Avant. Inspiraţia a venit de la break-ul RS6 Avant condus de schiorul suedez, care mai deţine şi un Audi R8 modificat. Pentru zile negre.

Modelul de la care s-a plecat a fost un A4 Avant 2.0 TDI quattro cu 177 CP şi siiar preţul unui exemplar din seria limitată este de 45.300 de euro. De aceşti bani, clienţii mai primesc şi pachetul estetic S-line, suspensie sport şi jante de 19 inci încălţate cu anvelope de iarnă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.