Bentley Continental GTC Birkin Edition

Spre deosebire de marea majoritate a tunerilor, cei de la MTM au ales ca pentru Bentley Continental GTC Birkin Edition să nu aducă modificări exteriorului, ci propulsorului W12 de 6 litri.

Bentley Continental GTC Birkin Edition Bentley Continental GTC Birkin Edition
Fără spoilere uriaşe, fără evazări inutile ale aripilor, fără eleroane - simplu şi elegant. Ce rost ar avea să strici ceva aproape perfect, aşa cum este designul lui Bentley Continental GTC.

MTM s-a axat pe partea de tonifiere a propulsorului şi mai puţin pe aspectul vizual al maşinii. Astfel, Bentley Continental GTC Birkin Edition propune clienţilor două stagii de putere ale motorului W12 de 6 litri, care şi în stare "naturală" are suficient de multă putere, fiind vorba de 560 CP. Primul stagiu de upgrade al motorului înseamnă o reprogramare a unităţii de control a motorului (ECU), puterea fiind ridicată cu 75 CP, astfel ajungând la 635 CP, iar cuplul atinge 780 Nm. Pentru cea de-a două treaptă de putere, MTM "duce" propulsorul la 650 CP şi la un cuplu de 795 Nm.

Bentley Continental GTC Birkin Edition mai dispune şi de un sistem de evacuare cu patru terminaţii, de o reprogramare a softului suspensiei, pentru a asigura stabilitatea şi confortul necesar măririi puterii, dar şi de jante speciale din aliaj, de 21".
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.