BMW şi Fiat - colaborare

Fiat şi BMW vor colabora pentru o nouă platformă tehnică pentru maşinile de clasă mică, primele automobile construite pe aceasta urmând să fie noua generaţie a modelului Grande Punto şi a treia generaţie a Mini, marcă deţinută de BMW.

BMW şi Fiat - colaborare BMW şi Fiat - colaborare

Ambele maşini urmează să fie lansate după 2010, scrie Automotive News Europe. Cei doi producători auto iau în calcul de asemenea o eventuală colaborare pentru producerea de motoare diesel şi pe benzină, mai scrie sursa citată, citând surse din industria de componente.

Directorul general al grupului Fiat, Sergio Marchionne, a declarat, marţi, că va anunţa miercuri cooperarea cu un alt ptoducător auto, fără a menţiona numele BMW. Fiat are deja alianţe cu PSA Peugeot Citroen, Suzuki şi Tata. Pe de altă parte, şi BMW colaborează cu PSA Peugeot Citroen în Europa asupra producţiei de motoare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.