Calendarul K&N se pregăteşte să-ţi orneze peretele în 2015 [VIDEO]

Dacă n-ai mai prins nicio ediţie a lui The Cal, e bine să ştii că mai sunt alternative demne de urcat pe perete. Calendarul K&N este una dintre ele.

Calendarul K&N se pregăteşte să-ţi orneze peretele în 2015 [VIDEO] Calendarul K&N se pregăteşte să-ţi orneze peretele în 2015 [VIDEO]

Atunci când vorbeşti de calendare tangenţiale cu lumea auto, primul care îţi vine în minte este Calendarul Pirelli. Nici nu trebuie să ştii cine anume a lucrat pentru vreo ediţie a calendarului Pirelli, simplul fapt că are o prescurtare (The Cal) ar trebui să fie un indiciu suficient al valorii sale.

Însă asta nu înseamnă că este şi singurul calendar pe care poţi să-l accepţi pe peretele tău (sau pentru care trebuie să te cerţi cu soţia, care mai mult ca sigur nu îl vrea pus acolo unde îl vrei tu pus...).

Există şi alte calendare pentru care merită să te cerţi la finalul anului. Unul dintre ele este calendarul K&N, care a început şi el să aibă deja o tradiţie. 

Spre deosebire de Pirelli, K&N a preferat să facă public doar video-ul teaser, ca să-ţi faci o idee despre cum va arăta peretele tău în următorul an.

Până să vedem toate imaginile pentru 2015, te invităm să arunci o privire peste filele lui 2014 - poate că o să-ţi fie mai uşor să te decizi că-l vrei.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.