Cât de repede crezi că ajunge un Lamborghini Huracan la 340 km/h? VIDEO

A existat o vreme când maşinile aveau nevoie de zeci de secunde ca să atingă viteza magică de 100 km/h (de fapt, şi acum mai există câteva). Dar lucrurile s-au mai schimbat între timp. Trebuie doar să vezi cât de repede accelerează un Lamborghini Huracan ca să te convingi.

Cât de repede crezi că ajunge un Lamborghini Huracan la 340 km/h? VIDEO Cât de repede crezi că ajunge un Lamborghini Huracan la 340 km/h? VIDEO

Lamborghini Huracan este o maşină extrem de impresionantă pe hârtie. Dar cine s-ar fi gândit că poate fi şi mai bună în lumea reală? Păi, sinceri să fim, noi nu. Însă videoclipul de mai jos ne dovedeşte că o maşină poate fi chiar mai rapidă decât spune producătorul.

Mai exact, potrivit datelor tehnice oficiale, un Huracan LP610-4 accelerează de la zero până la 100 km/h în 3,2 secunde şi are o viteză maximă de 325 km/h. În realitate, se pare că lucrurile stau puţin mai bine. După ce am cronometrat sprintul din videoclipul de mai jos, am ajuns la concluzia că noul Huracan poate să ajungă la 100 km/h în aproximativ 2,7 secunde, iar viteza maximă trece lejer de pragul de 325 km/h. Valoarea magică de 340 km/h apare pe ecran după exact 27 de secunde de la pornire.

VIDEO:

CITEŞTE ŞI: Cât de repede ajunge un Porsche 918 Spyder la 333 km/h. VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.