Câţi oameni pot să călătorească într-o maşină mică? - VIDEO

Câţi oameni pot să încapă într-o maşină mică? Depinde de remorcă, ar fi răspunsul corect. Cel exact ne este oferit de poliţiştii rutieri din Sibiu, care au oprit pe DN7 o maşină care tracta o remorcă neomologată pentru transportul pasagerilor.

Potrivit unui comunicat al IGPR, poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu au depistat pe DN 7 un autoturism care tracta o remorcă, în care se aflau 12 pasageri. În imagini se vede cum pasagerii stăteau înghesuiţi pe banchetă, printre lemnele din portbagaj şi din remorcă.

„Poliţiştii rutieri aflaţi de serviciu în trafic, pe DN 7, desfăşurând o acţiune privind legalitatea transportului de persoane, au oprit pentru control un ansamblu de vehicule (format dintr-un autoturism ce tracta o remorcă), iar în urma verificărilor efectuate, au constatat că şoferul transporta 12 pasageri.

Consecinţele unei asemenea atitudini pot fi extrem de grave, în contextul lipsei de siguranţă la care s-au expus pasagerii şi în raport cu particularităţile de drum existente pe DN7, drum naţional cu valori de trafic ridicate şi cu succesiuni de curbe periculoase.

Citeşte şi

Maşină de lux parcată neregulamentar a fost ridicată de poliţişti: „Dacă l-au zgâriat, dă primăria faliment” - FOTO

Cum se făceau testele auto în România înainte de 1989 cu Dacia 1300. VIDEO

Uită de benzină sau motorină. S-a inventat maşina care merge cu apă, oţet şi cola - VIDEO

Conform legislaţiei rutiere în vigoare, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 870 de lei pentru transportarea mai multor persoane decât numărul de locuri stabilit în certificatul de înmatriculare al vehiculului.

Totodată, poliţiştii nu le-au permis continuarea deplasării, intenţia lor era să ajungă în judeţul Vâlcea, până la identificarea unei alte variante de transport” se arată în comunicatul Poliţiei.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.