Ce spuneţi despre Dacia Lodgy Stepway: ipoteză hilară sau pertinentă?

Are Dacia Lodgy potenţial să intre în domeniul crossover, printr-o versiune Lodgy Stepway? Din punct de vedere virtual, are! Dar în realitate, ce ziceţi, ar fi o propunere bună?

Ce spuneţi despre Dacia Lodgy Stepway: ipoteză hilară sau pertinentă? Ce spuneţi despre Dacia Lodgy Stepway: ipoteză hilară sau pertinentă?

Vă mai amintiţi de ineditul concept Dacia Logan Steppe, din 2006? Era, practic, un Logan MCV cu look de crossover, care a trezit interesul lumii pentru Dacia, dar nu a mai ajuns în producţia de serie - însă a lăsat un fel de "moştenitor", prin versiunea Sandero Stepway.

Iată că un internaut, priceput într-ale photoshop-ului, s-a gândit să aplice aceeaşi reţetă şi noului monovolum Dacia Lodgy (probabil pe principiul că Duster oferă doar 5 locuri, iar un Lodgy crossover poate duce mai multe persoane în diverse aventuri).

Prin urmare, Rami aplică principiul de pe Sandero Stepway noului monovolum românesc, rezultatul arătând surprinzător de bine, nu sunteţi de acord? Garda la sol mai înaltă, centură inferioară îmbrăcată în plastice negre, pseudo-scuturi cu look aluminiu şi un compartiment special de depozitare şi transport pe plafon - et voila, Dacia Lodgy Stepway, demn urmaş al lui Logan Steppe.

Sincer vorbind, ideea nu e deloc rea, dacă ne gândim la exemplul lui Volkswagen CrossTouran. Rămâne de văzut dacă oficialilor Dacia le surâde această idee sau vor prefera să apelez la o versiune Duster cu 5+2 locuri, după modelul lui Nissan Qashqai+2.

CUM VI SE PARE IDEEA UNEI DACIA LODGY STEPWAY?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.