Chevrolet Volt încearcă să-şi facă de ruşine adversarii cu două reclame trase de păr [VIDEO]

Am înţeles, noul Chevrolet Volt (care s-ar putea să se transforme în Opel Ampera peste un an sau doi) foloseşte cea mai nouă tehnologie. Dar altceva nu mai aveţi?

Chevrolet Volt încearcă să-şi facă de ruşine adversarii cu două reclame trase de păr [VIDEO] Chevrolet Volt încearcă să-şi facă de ruşine adversarii cu două reclame trase de păr [VIDEO]

A doua generaţie Chevrolet Volt se laudă că e mai uşoară şi mai tehnologizată decât modelul pe care îl înlocuieşte. Evident, oamenii care se ocupă de promovarea acestui plug-in hybrid cu range extender au primit sarcina să scoată în evidenţă aceste caracteristici. Ceea ce e absolut normal, numai că, dacă ne întrebi pe noi, ar fi trebuit să mai stea câteva zile în sesiuni de brainstorming, fiindcă rezultatele (videoclipurile de mai jos) sunt un pic dezamăgitoare.

Aruncă o privire şi spune-ne ce crezi.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.